I avui... com et sents?

[ Explicació ]  

Escoltar-te, conèixer-te i entendre el que vols

Aquestes són les 3 peces fonamentals per encertar amb tu, perquè cada persona és diferent i tu tens les teves pròpies necessitats visuals, estètiques i personals.

Perquè el més important és entendre't per oferir-te la confiança i la seguretat que et mereixes, l'excel·lència en visió i en imatge personal, mantenint la qualitat dels nostres productes i serveis.

Ara, gràcies a la nostra experiència, ens situem a l'avantguarda, creant un nou model d'òptica, que converteix la compra d'ulleres en una nova experiència vivencial, on aquestes s'exposen responent a la imatge que vols projectar.

Innovem perquè sabem que et vols sentir a gust amb el que portes, triant amb tota llibertat la millor opció.

Vols conduir més segur? Descobreix el teu copilot ideal!

Noves ZEISS DriveSafe

Per primera vegada, hi ha unes lents “per a tot” que milloren específicament la visió a l’hora de conduir. Perquè posar-se al volant és sempre un repte que ens exigeix la seguretat d’una bona visió, tot i el mal temps. Les condicions meteorològiques, així com la necessitat de veure clarament els indicadors i dispositius de navegació del vehicle, influencien la nostra conducció. A la carretera, la falta de visibilitat, la dificultat per valorar distàncies i les llums dels altres cotxes poden provocar-nos tensió, cansament i inseguretat, especialment a la nit o sota la pluja.

Conscients de les teves necessitats i compromesos amb el teu benestar visual, a La Creu Blanca posem a la teva disposició un producte innovador i de qualitat, amb tota la seguretat i la validació satisfactòria per part dels nostres professionals.

Amb les noves lents ZEISS DriveSafe milloraràs la teva visió i aconseguiràs que la conducció sigui una experiència més segura i relaxada. Tot i el mal temps, el teu copilot ideal.