Vols conduir més segur?
Descobreix el teu copilot ideal!

Noves ZEISS DriveSafe

Per primera vegada, hi ha unes lents “per a tot” que milloren específicament la visió a l’hora de conduir. Perquè posar-se al volant és sempre un repte que ens exigeix la seguretat d’una bona visió, tot i el mal temps. Les condicions meteorològiques, així com la necessitat de veure clarament els indicadors i dispositius de navegació del vehicle, influencien la nostra conducció. A la carretera, la falta de visibilitat, la dificultat per valorar distàncies i les llums dels altres cotxes poden provocar-nos tensió, cansament i inseguretat, especialment a la nit o sota la pluja.

Conscients de les teves necessitats i compromesos amb el teu benestar visual, a La Creu Blanca posem a la teva disposició un producte innovador i de qualitat, amb tota la seguretat i la validació satisfactòria per part dels nostres professionals.

Amb les noves lents ZEISS DriveSafe milloraràs la teva visió i aconseguiràs que la conducció sigui una experiència més segura i relaxada. Tot i el mal temps, el teu copilot ideal.

CONDUEIXES SEGUR?

Condueixes amb seguretat?

Comprova-ho ara!

Sabies que la visió ens aporta el 90% de la informació que necessitem per a conduir?

Conduir és un repte que sempre ens exigeix la seguretat d’una bona visió. Per això és important que tinguem cura de les nostres necessitats visuals i que revisem la nostra visió periòdicament.

Al volant, els nostres ulls s’han de moure amb agilitat entre la carretera, els retrovisors i el quadre de comandaments, pel que s’han d’adaptar a l’entorn i enfocar amb precisió. Fer-ho ràpidament ens permetrà reaccionar amb el menor temps possible, garantint una conducció segura i confortable.

CONDUEIXES SEGUR?

El 43% dels conductors se senten insegurs al volant degut a problemes de visió

Tenir una bona visió és essencial per conduir amb seguretat. A la carretera, la falta de visibilitat, la dificultat per valorar distàncies i els enlluernaments causats per les llums dels altres cotxes poden provocar-nos tensió, cansament i inseguretat al voltant, especialment de nit o sota la pluja.

Amb poca llum o foscor, disminueix la nostra agudesa visual i apareixen problemes oculars com la miopia nocturna i la pèrdua de sensibilitat al contrast, dificultant la distinció de figures a la calçada, com pot ser un animal o un cotxe avariat.

Vols saber el teu factor de seguretat a la carretera? Fes ara el test de visió i conducció.

Els 4 reptes de ZEISS DriveSafe

  • Millorar la visibilitat en condicions de poca llum, amb pluja, al capvespre o a la nit.

  • Reduir els enlluernaments causats pels altres cotxes o pel reflex de la carretera mullada.

  • Afavorir l’adaptació dels ulls a l’hora d’enfocar a la carretera, als retrovisors i al quadre de comandament.

  • Millorar la percepció de l’espai i la capacitat de valorar distàncies.

Amb les noves lents ZEISS DriveSafe milloraràs la teva visió i aconseguiràs que la conducció sigui una experiència més segura i relaxada. Tot i el mal temps, el teu copilot ideal.