Vols conduir més segur?
Descobreix el teu copilot ideal!

Noves ZEISS DriveSafe

Per primera vegada, hi ha unes lents “per a tot” que milloren específicament la visió a l’hora de conduir. Perquè posar-se al volant és sempre un repte que ens exigeix la seguretat d’una bona visió, tot i el mal temps. Les condicions meteorològiques, així com la necessitat de veure clarament els indicadors i dispositius de navegació del vehicle, influencien la nostra conducció. A la carretera, la falta de visibilitat, la dificultat per valorar distàncies i les llums dels altres cotxes poden provocar-nos tensió, cansament i inseguretat, especialment a la nit o sota la pluja.

Conscients de les teves necessitats i compromesos amb el teu benestar visual, a La Creu Blanca posem a la teva disposició un producte innovador i de qualitat, amb tota la seguretat i la validació satisfactòria per part dels nostres professionals.

Amb les noves lents ZEISS DriveSafe milloraràs la teva visió i aconseguiràs que la conducció sigui una experiència més segura i relaxada. Tot i el mal temps, el teu copilot ideal.

El Copilot Ideal

El teu copilot ideal

Ja coneixes quin és el teu factor de seguretat al volant? Fes ara el nostre test on-line de visió i conducció!

A La Creu Blanca, conscients de les teves necessitats i compromesos amb el teu benestar visual, posem a la teva disposició un producte innovador i de qualitat, amb tota la seguretat i la validació satisfactòria per part dels nostres professionals. A més, els assajos realitzats per ZEISS amb clients reals, també de La Creu Blanca, demostren que les noves ZEISS DriveSafe satisfan les expectatives dels usuaris, tant de lents monofocals com de progressius.

97% en la conducció

97% en la conducció

94% en tasques quotidianes

94% en tasques quotidianes

Per això estem segurs d’oferir-te la millor solució a les teves necessitats visuals, perquè estem convençuts que amb les noves lents ZEISS DriveSafe milloraràs la teva visió i el teu dia a dia, aconseguint que la conducció sigui una experiència més segura i relaxada. Tot i el mal temps, el teu copilot ideal.

El Copilot Ideal

Per conduir de nit o sota la pluja...

  • No esperis a renovar-te el carnet de conduir per fer-te una revisió de la visió. Acudeix a un centre especialitzat un cop a l’any.
  • Si fas servir ulleres, tingues cura que les lents estiguin ben netes.
  • L’excés de velocitat redueix el camp de visió i potencia la fatiga visual, conseqüències que són encara més limitants al conduir de nit o sota la pluja.
  • Tenir el cotxe a punt, les llums revisades, netes i sense danys, així com també els parabrises i els retrovisors, farà que la conducció sigui més segura.
  • Regula correctament els miralls per evitar així el reflex de les llums d’altres vehicles. Evita també conduir amb la llum interior encesa.
  • Posa atenció a les molèsties oculars. El llagrimeig o la picor d’ulls poden mostrar cansament, pel que cal prendre la precaució, fer pauses, almenys cada dues hores, i parar per dormir, quan sigui necessari.