Vols conduir més segur?
Descobreix el teu copilot ideal!

Noves ZEISS DriveSafe

Per primera vegada, hi ha unes lents “per a tot” que milloren específicament la visió a l’hora de conduir. Perquè posar-se al volant és sempre un repte que ens exigeix la seguretat d’una bona visió, tot i el mal temps. Les condicions meteorològiques, així com la necessitat de veure clarament els indicadors i dispositius de navegació del vehicle, influencien la nostra conducció. A la carretera, la falta de visibilitat, la dificultat per valorar distàncies i les llums dels altres cotxes poden provocar-nos tensió, cansament i inseguretat, especialment a la nit o sota la pluja.

Conscients de les teves necessitats i compromesos amb el teu benestar visual, a La Creu Blanca posem a la teva disposició un producte innovador i de qualitat, amb tota la seguretat i la validació satisfactòria per part dels nostres professionals.

Amb les noves lents ZEISS DriveSafe milloraràs la teva visió i aconseguiràs que la conducció sigui una experiència més segura i relaxada. Tot i el mal temps, el teu copilot ideal.

La solució de ZEISS DriveSafe

La solució de ZEISS DriveSafe

Unes ulleres per a tot!

El 72% dels usuaris d’ulleres en voldrien unes que els proporcionessin una visió òptima per la nit, però també durant tot el dia. Per primera vegada, amb ZEISS DriveSafe podràs tenir unes ulleres ‘per a tot’ que milloren específicament la visió a l’hora de conduir. Unes lents que milloren la teva visió i el teu dia a dia, a la feina i a casa, al carrer, al cotxe i davant l’ordinador. Una nova categoria de lents d’ús diari que, a més, fan de conduir una experiència més segura i agradable.

La solució de ZEISS DriveSafe

Els beneficis de DriveSafe

  • ✓  Una visió més precisa i millor enfocament, també en condicions de poca llum.
  • ✓  La reducció dels enlluernaments, evitant el cegament i agilitzant la recuperació.
  • ✓  Ampliació del camp de visió, de la zona intermitja i de la zona llunyana.
  • ✓  Millor percepció de l’espai, que permet fer una valoració més precisa de les distàncies.
  • ✓  La tranquil·litat de tenir unes ulleres pels diversos moments del el teu dia a dia amb les que, a més, conduiràs més còmodament.

La tecnologia, al servei de les lents DriveSafe

Tecnologia Luminance Design®

Tecnologia Luminance Design®

Que té en compte la grandària de la pupil·la en condicions de poca llum i optimitza el disseny de la lent per millorar la visió i la seguretat.

Tractament DuraVision® DriveSafe

Tractament DuraVision® DriveSafe

Que millora la sensibilitat al contrast i disminueix la brillantor percebuda fins a un 64%, evitant o reduint els enlluernaments de dia i de nit.

Disseny DriveSafe Disseny DriveSafe

Disseny DriveSafe

Que amplia fins a un 43% la zona de visió intermitja i la de visió llunyana fins el 14%, afavorint l’enfocament a diverses distàncies i reduint la necessitat de moure la mirada horitzontalment.