En progressius, 1+1=3!

19/10/2016

La millor fórmula en progressius: 1+1=3

PER UNA EXPERIÈNCIA VISUAL COMPLETA
A La Creu Blanca tenim cura de la teva salut visual i volem que continuïs gaudint amb la confiança i la seguretat d’unes lents progressives de qualitat.
Per això t’oferim la nostra millor fórmula: 1+1=3. Perquè fins el proper 30 de novembre de 2016 revisis la teva visió, triïs les teves ulleres progressives d’altes prestacions, sumis i t’emportis de regal uns segons progressius de sol amb la mateixa qualitat o unes ulleres especials per a treballar amb l’ordinador. Perquè gaudeixis d’una experiència visual completa!

2 ULLERES, EL TRIPLE D’AVANATGES

La millor fórmula en progressius: 1+1=3

Amb uns progressius d’altes prestacions tindràs la garantia i la tranquil·litat de gaudir del confort, la qualitat i la seguretat que et mereixes pel teu dia a dia. Això és el més important i per aquest motiu t’oferim el teu complement ideal en progressius: unes segones ulleres de sol? Unes ulleres ocupacionals per treballar millor amb l’ordinador? Tu tries com vols viure la teva experiència visual completa.

LES LENTS PROGRESSIVES
A partir dels 40 anys, és normal que la nostra visió trobi dificultats per treballar a distàncies curtes i desenvolupar amb facilitat activitats de prop com ara llegir i escriure. Aquesa dificultat visual associada a l'edat és la presbícia, fent que els nostres ulls es cansin abans i causant-nos sequedat, vermellor, picor i mal de cap, símptomes de la fatiga visual. Les lents progressives permeten una visió nítida tant de lluny com de prop, mantenint l’enfoc necessari a totes les distàncies i durant tot el recorregut visual.

La millor fórmula en progressius: 1+1=3

NO TOTS ELS PROGRESSIUS SÓN IGUALS!
Cada dia demanem més als nostres ulls: conduir, llegir, treballar amb l’ordinador, consultar el mòbil o la tauleta... Els nous dispositius digitals ens exigeixen més agilitat per adaptar la nostra visió a les distàncies curtes. Per això és important utilitzar unes ulleres amb lents progressives d'altes prestacions que et garanteixin el benestar visual que necessites.
Unes bones lents progressives són les que donen resposta a les teves necessitats, a cada moment i durant tot el dia, amb les que et sentis còmode sense que et perdis cap detall. Unes ulleres que et permetin gaudir d’una visió més precisa i natural.

[ Veure altres notícies ]