Estimula la teva visió i pinta la Festa Major

9/06/2017

Els 5 sentits també se’n va de festa major!

L’època de l’any i la infinitat de propostes per a grans i petits ens conviden a sortir al carrer i a fer activitats a l’aire lliure. Estarem deixant de banda les pantalles i afavorirem la visió de lluny i la visió perifèrica.

També podem endur-nos la festa major a casa i posar en pràctica les nostres habilitats visuals pintant i retallant aquests dibuixos d’en 5 sentits participant de la Festa Major i dels grups del seguici festiu:

Podeu descarregar els dibuixos fent click sobre el que més us agradi!

logotip mira la festa major5 sentits castellera5 sentits casteller
5 sentits ball de bastons5 sentits basilisc5 sentits laberint
5 sentits sirgador Móra d'Ebre5 sentits sirgadora Móra d'Ebre5 sentits sirgadora Móra d'Ebre


Mentre pintem, treballarem la motricitat fina, la coordinació ull mà, la discriminació colors i l'estimulació visió central-periférica. I si fem barreges de color, treballarem la memoria visual.

Estimula la teva visió i pinta la Festa Major

En el moment de retallar, treballarem la motricitat fina, la coordinació ull mà, l'enfoc, la coordinació binocular per no desdoblar la linia i la convergència.

Solucuionant un laberint, exercitarem els moviments de seguiment ocular en el moment de resseguir-lo amb els ulls el camí a seguir i treballarem la coordinació ull - mà quan completem el recorregut amb el dit o amb el llapis.

Més idees per estimular la visió dels més petits!

[ Veure altres notícies ]