Arriba la moda de Barberini Eyewear

28/06/2017


Ja fa més de 50 anys que Barberini Eyewear es dedica al desenvolupament de lents solars d’altes prestacions. Ara per primer cop, llença una línia d’ulleres de sol dissenyades amb la mateixa qualitat del vidre, amb materials innovadors i eficaços com el Platinum Glass.

Les seves ulleres són fruit d’una tecnologia innovadora desenvolupada seguint els mateixos estàndards de qualitat en cada detall. Per això compten amb les millors lents del mercat, amb un alt nivell de protecció i precisió de visió. Són UV400 (proporcionen una protecció superior a la norma UV100%) i porten antireflectant i tractaments hidrofòbic i oleòfob.


“Spect-actors” (actors-espectadors) és el lema d’aquesta nova col·lecció, un concepte fruit de l’admiració i la meravella que és el nostre món i el que l’envolta, convidant-nos convertir-nos en protagonistes i observadors de tot aquest “gran espectacle” que és l’univers. I és que portar unes ulleres Barberini significa viure intensament i gaudir de cada detall, com si es tractés d’espectadors que volen ser atrapats per la imatge d’un quadre i convertir-se en part de l’acció.

Per això les seves noves col·leccions són com un viatge cap a l’espai inexplorat, presentant els models amb títols com Explorer, Luna, Saturno i Discovery, noms de les primeres sondes que es van enviar a l’espai i que van revelar per per primera vegada els secrets més profunds de l’univers:

Luna

L’encant de la col·lecció Luna mostra el costat més profund de l’univers Barberini. Els acetats de Mazzucchelli són l’ajust perfecte de les lents de gradient mineral fotocromàtic, que s’enfosquiran quan la llum sigui més intensa i equilibraran la teva mirada del món.

Saturno

La combinació de diferents materials i colors és el que dóna lloc a una nova forma de veure el món. Amb perfils dobles en metall i acetat, combinats amb tons contrastants per ressaltar els reflexes en tons suaus. Els teus ulls quedaran totalment protegits perquè fins i tot les lents més clares tenen protecció UV400.

Explorer

Gràcies als seus perfils recoberts amb niló, Explorer combina un disseny dinàmic amb una àmplia selecció de lents minerals, com les emmirallades amb protecció especial IR. A més, s’ha tingut una cura especial per oferir-li un disseny evolvent dedicat a un ús més dinàmic.

[ Veure altres notícies ]