Com netejar les teves ulleres a l’hora de fer esport

1/08/2017

Pols, sorra, fang, pol·len, suor, algun insecte... A l’hora de practicar esport és molt normal que les teves ulleres s’embrutin més que de costum. La pràctica esportiva a l’aire lliure, l’exigència física i la velocitat, especialment al córrer o anar en bicicleta, incrementen l’exposició a tots aquests elements que poden acabar fàcilment sobre els vidres de les nostres ulleres, dificultant-nos la visió i arribant a malmetre-les.

<Com netejar les teves ulleres esportives

5 CONSELLS
PER MANTENIR EN FORMA LES TEVES ULLERES

1. Intenta no netejar-les mentre fas esport

Inconscientment, acostumem a fer-ho amb el primer que tenim a l’abast, com ara els dits o la pròpia roba esportiva i, si ho penses bé, és molt provable que aquests estiguin igual de bruts, amb la qual cosa podries acabar rallant les lents de les teves ulleres!

2. I si ho has de fer... millor amb camusa!

Abans de res, pots intentar treure la pols de les lents bufant. Després utilitza una camusa i frega-les amb suavitat, per evitar provocar-hi ratllades. La camusa és la peça de roba que acompanya les ulleres, que també pot ser la pròpia funda de microfibra i que podràs trobar a la teva òptica.


3. Quan paris, renta-les amb aigua

És el més recomanable, sobretot a l’arribar a casa i abans de desar-les. Posa-les sota l’aigua freda. La pròpia pressió ajudarà a treure molts dels elements que s’hi hagin adherit. Posa-hi una gota de sabó neutre i frega-les suaument amb els dits. A continuació, esbandeix-les bé, deixa-les escórrer durant uns segons (sense tocar els vidres amb les mans) i acaba d’eixugar-les amb una camusa per evitar que hi quedin les gotes marcades.

4. Sempre amb les dos mans

Recorda sempre que per treure’t les ulleres i/o netejar-les ho has de fer amb les dues mans, així a part d’evitar rallades als vidres també evitaràs que la muntura es deformi.

5. Com el primer dia!

Si vols mantenir les teves ulleres com el primer dia, cuida’t de mantenir-les i tingues una cura especial a l’hora de netejar-les. D’aquesta manera reduiràs la degradació de les lents i de la muntura i allargaràs la vida de les teves ulleres!

Ara, que segurament pararàs més atenció quan netegis les teves ulleres, t’adonaràs de la quantitat de pols i brutícia que les ulleres eviten als teus ulls durant la pràctica esportiva. Així doncs, sempre que facis esport protegeix els teus ulls. 

<Com netejar les teves ulleres esportives

[ Veure altres notícies ]