La comoditat, als teus ulls i a la teva roba!

13/10/2017

Com els teus texans preferits, les lentilles AIR OPTIX són còmodes des del primer dia fins l’últim!

Lents de contacte Air Optix Plus

Volem que tinguis la sensació de naturalitat i llibertat que t’ofereixen les lents de contacte i la comoditat i frescor de les lentilles mensuals AIR OPTIX® d’Alcon. Per això fins el 31 de novembre de 2017 (o fins a esgotar existències) La Creu Blanca regala als nous usuaris de lents de contacte que adquireixin un pack de lentilles AIR OPTIX® Plus HidraGlyde® i líquid OptiFree 30 euros per gastar a la botiga on-line Zalando.

Vine a qualsevol de nostres òptiques i informa-te’n!

Si ja portes lentilles, descobreix aquestes...

Lents de contacte Air Optix Plus

El procés de fabricació de les lents de contacte passa actualment per oferir la màxima comoditat en l’ús de les lentilles. Per això, les Air Optix® d’Alcon estan fabricades amb una tecnologia que les manté humectades oferint una sensació de frescor fins el final del dia, perquè les puguis portar i gaudir durant tota la jornada i cada dia.

Mai has portat lents de contacte?

Lents de contacte Air Optix Plus

Treballar, fer esport, ballar, caminar, conduir... Amb lents de contacte hi veuràs bé, obtindràs un aspecte més natural i, a més, podràs sentir-te més còmode i lliure. Les lents de contacte han d’ajustar-se bé als teus ulls i al teu estil de vida. Per això és important que un òptic-optometrista t’acompanyi i s’encarregui d’adaptar les teves noves lentilles a les teves necessitats.

Lents de contacte Air Optix Plus

[ Veure altres notícies ]