Torna “Veure per Aprendre” per a escoles i famílies

19/10/2017

Veure per aprendre

“Un de cada 3 casos de fracàs escolar s’associa a una mala visió i un 30% de les dificultats d’aprenentatge dels escolars són causa d’un problema de percepció visual”

Aquest torna a ser el punt de partida d’aquesta segona etapa de la campanya “Veure per Aprendre”, una iniciativa de l’associació Visión y Vida que pretén sensibilitzar famílies i comunitat educativa sobre la importància de la salut visual infantil.

Veure per aprendre

Esteu segurs que el vostre fill/a hi veu bé?

Amb l’objectiu d’evitar que la visió repercuteixi negativament en l’aprenentatge dels més petits, Òptiques La Creu Blanca torna a participar d’aquest projecte que implica a escoles, famílies i professionals de la visió.

Gràcies a la implicació voluntària dels nostres òptics-optometristes (i de més 1.200 a tot l’estat) els alumnes d’educació primària (de 6 a 12 anys) de les escoles adherides podran venir fins el 30 de novembre a qualsevol de les nostres òptiques per fer-se un screening o test visual gratuït per avaluar la seva salut visual i detectar un possible problema de visió que estigui dificultant el seu aprenentatge i el seu desenvolupament.

Per fer aquesta prova, demaneu cita prèvia trucant al 977 59 57 74.

La campanya també ofereix a escoles i famílies diferents recursos pedagògics per treballar i estimular la visió dels més petits. Els trobareu tots al web www.verparaaprender.es. A més a més, les dades recollides per les òptiques es recopil·laran en un estudi sobre la visió infantil per promoure iniciatives de salut visual.

10 Consells de salut visual

6 Hàbits per estudiar millor

Pòster amb símptomes indicatius:

Veure per aprendre

Jocs visuals:

Veure per aprendre

Dibuixos per pintar:

Veure per aprendre

[ Veure altres notícies ]