Noves ulleres CÉBÉ SHORTCUT, per amants de la BTT

21/11/2017

Noves ulleres Shortcut de Cébé per a bicicleta de muntanya

En els últims dies s’ha presentat a casa nostra una de les noves creacions d’aquesta temporada de la casa CÉBÉ que ja pots trobar a la teva Òptica La Creu Blanca. Es tracta del nou model Shortcut, les ulleres específicament dissenyades per als amants de la bicicleta de muntanya.

Quines són les característiques de Shortcut que la fan una ullera ideal per a la pràctica de la BTT?

PROTECCIÓ

Protecció per a bicicleta de muntanya amb les ulleres Shortcut de Cébé per a bicicleta de muntanya

Les lents de curvatura 8 permeten una adaptació total a la cara garantint la màxima protecció als raig UV i a les partícules en suspensió. El disseny de la muntura està pensat per oferir un una protecció del 100% en cas d’impacte o caiguda.

COMODITAT / ADAPTACIÓ

Comoditat i adaptació amb les noves shortcut de cébé per a bicicleta de muntanya

Les lents de gran mesura (64,7 x 42,5) ofereixen a l’esportista una gran amplitud de camp visual. Tant les plaquetes del nas, com els terminals de les varetes, estan acabats amb goma antilliscant per tal que, un cop posades, no es moguin tot i les vibracions o la suor.
Però un dels encerts més grans d’aquest model és el seu disseny pensat per adaptar-se perfectament al teu casc.

SEGURETAT

Seguretat ulleres Shortcut cébé per a bicicleta de muntanya

La nova Shortcut utilitza dos sistemes per prevenir l’entelament i garantir sempre la màxima visió. La ventilació de la muntura permet la circulació de l’aire dificultant l’entelament. A més, compta amb una capa anti-entelament aplicada a la part interior de la lent pensada per prevenir l’acumulació de condensació i la humitat.
La capa anti-ratllades aplicada a la part exterior de la lent augmenta la duresa de la lent, millorant la resistència a les rascades i a l’abrasió. Gràcies a això i a la qualitat dels materials utilitzats, ofereix una llarga durabilitat i major resistència als impactes i a les fractures.

LENTS

Lents de les noves ulleres Shortcut Cébé per a bicicleta de muntanya

Les Shortcut estan dispobibles amb lents fotocromàtiques i amb lents polaritzades, dues de les opcions més recomanades per la pràctica de la bicicleta de muntanya. Les lents fotocromàtiques són especialment indicades per a ciclistes que entrenen en zones boscoses, on freqüentment es troben amb canvis de llum, o per aquells que entrenen amb les últimes llums del dia. Les polaritzades s’adapten millor a aquells esportistes que acostumen a córrer per zones molt obertes amb gran exposició a la llum del sol.

EXEL·LÈNCIA

Excel·lència ulleres Shortcut Cébé per a bicicleta de muntanya

Hi ha dos factors més que li mereixen a aquest nou model de Cébé l’etiqueta d’excel·lència per la pràctica del ciclisme de muntanya.
En primer lloc, el seu pes. Tot i que no és la ullera més lleugera del mercat, ofereix grans prestacions amb una muntura completa per només 30g. Això fa de les noves Shortcut una de les ulleres més còmodes de la seva categoria.
Per altra banda, tot i que la seva lent gran i corbada fa que a priori sigui una ullera difícil de graduar, Cébé aconsegueix graduar-les gràcies el programa de graduat NANO Active Design, sense aplics ni necessitat de retallar de cap manera el teu camp visual.

[ Veure altres notícies ]