Visport

Imagina’t que estàs gaudint del teu esport preferit i has de superar un obstacle, evitar una caiguda, interceptar un objecte, tocar una pilota... No creus que la visió juga aquí un paper molt important?

A l’hora de fer esport es calcula que el 80-90% de la informació que rebem (i que és necessària perquè els nostres músculs actuïn en conseqüència) prové del sistema visual. Per això, el rendiment i la seguretat de la nostra pràctica esportiva també depenen del nostre rendiment visual.

Visport

A ViSPORT La Creu Blanca som especialistes en visió esportiva i posem al teu abast la nostra experiència en òptica perquè gaudeixis d’una pràctica esportiva òptima i més segura.

  • Entrena les teves habilitats visuals i millora el teu rendiment amb proves específiques i personalitzades. T’oferim estudis acurats de rendiment visual esportiu amb tècniques i instruments exclusius al nostre país.

  • Protegeix els teus ulls i millora el rendiment visual amb les ulleres esportives que necessites. T’oferim un ampli ventall de producte i marques amb dissenys i filtres específics per a l’esport o esports que practiques.

  • No deixis que una mala visió o una correcció inadequada afectin els teus resultats esportius. T’oferim possibilitats de graduació i t’assessorem perquè les teves ulleres, lents de contacte o tractaments d’ortoqueratologia s’adaptin pefectament a les teves necessitats.

Visport